Prodej stavebního pozemku, 1932m2, obec Jesenice, Osnice, Praha-západ

Ibišková, Jesenice (Středočeský kraj)

Chirš nabízí k prodeji pozemek o velikosti 1932 m2 v obci Osnice u Jesenic.

Pozemek je rovinatý, obdélníkového tvaru se nachází na konci slepé ulice, bez automobilové dopravy, s ideální orientací vůči světovým stranám.

Kompletní inženýrské sítě, včetně plynu, kanalizace a optického kabelu jsou k dispozici na pozemku.

Tento pozemek nabízí naprosté ticho a soukromí, bez hluku dopravy, letadel, dálnice nebo vlaku. Velké odstupové vzdálenosti k ostatním stavbám (50-80 metrů k nejbližší stavbě).

Pouhé dvě minuty pěšky je vstup do Průhonického parku, ideálního místa pro procházky, pikniky, venčení psa nebo běh. Před pozemkem přímo prochází cyklostezka, která nabízí další možnosti rekreace.

Dopravní napojení je výborné – čtyři minuty na dálnici D1, za 20 min se dostanete na Václavské náměstí. Obchody, restaurace školy a školky jsou v Čestlicích (4 min autem) a také v blízkých Jesenicích a Průhonicích.

Existuje možnost dokoupit sousední parcelu a rozšířit pozemek na cca 3900 m², čímž se vytvoří prostor pro jednu, dvě nebo tři vily.

Pozemek se nabízí s projektem a pravoplatným stavebním povolením pro výstavbu moderní vily, což umožňuje okamžitý začátek stavby.
Parametry budoucí vily: Jedná se o dvoupodlažní zděnou stavbu s čistými liniemi a velkými prosklenými plochami, které zaručují dostatek denního světla a výhled na okolní krajinu.

Celková obytná plocha je 369 m2, velký obytný prostor s kuchyní, 6 samostatných pokojů, 4 koupelny, garáž pro čtyři auta a další venkovní parkovací stání. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro velmi pohodlné rodinné bydlení a absolutní soukromí vůči sousedům.

Na výstavbu projektu je již domluvená renomovaná stavební firma https://simpleprogress.cz/ (stavba s touto firmou však není podmínkou).

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Nově nás najdete v OC Galerii Butovice v 1. patře.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Pozemek
Plocha: 1 932m2
Typ budovy: Jiné
Financování: Hotovost / Hypotéka

Egorov Pozo-Sandoval Artem (pob. Butovice)
Rodák z Moskvy se španělským občanstvím Artem Egorov Pozo-Sandoval je... Více

a.egorov@chirs.cz
+420 604 133 108

Nabídněte svou nemovitost

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce