Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Přijďte na prohlídku obchodních prostor v srdci Prahy 6 - Břevnov

Přijďte na prohlídku obchodních prostor v srdci Prahy 6 - Břevnov

Zajímá vás podnikání na lukrativním místě v Praze? Nabízíme vám jedinečnou příležitost k nákupu obchodních prostor v moderním objektu na adrese Ankarská (Na Větrníku), Praha 6 - Břevnov. Tyto nebytové prostory, které jsou součástí již fungující budovy, představují ideální místo pro váš podnikatelský záměr.

Obchodní prostory v přízemí tohoto nového objektu jsou perfektně viditelné díky prosklenému obvodovému plášti a frekventované ulici Ankarská, kterou denně projíždí nejen osobní doprava, ale i několik linek MHD. Vaše podnikání zde bude mít zaručený přísun zákazníků, ať už se jedná o pěší, nebo motoristy.

Jednotlivé prostory jsou ve stavu Shell & Core, což vám umožní je přizpůsobit přesně podle vašich potřeb a představ. Spolu s majitelem objektu budete mít možnost kolaudace a úprav prostor, aby plně odpovídaly účelu vašeho podnikání. Navíc, díky původnímu stavebnímu povolení, budete moci svůj záměr realizovat rychle a efektivně.

Přímo v suterénu objektu se nachází velkoprodejna LIDL a parkoviště pro zákazníky, což přináší další výhodu pro vaše podnikání. V těsném sousedství jsou také studentské ubytovací objekty UK Praha a sídliště Petřiny, což zaručuje stabilní zákaznickou základnu.

 

Dopravní dostupnost:

  • Před objektem se nachází zastávka MHD s autobusy 108, 164, 168, 191, 260, 910.
  • Pouhých 200 metrů od objektu je zastávka tramvaje (linky 1, 2, 91, 96).
  • Stanice metra A je vzdálena 350 metrů.
  • Parkoviště pro zákazníky v suterénu objektu.

 

Nabízené jednotky:

 

Neváhejte a přijďte si osobně prohlédnout tyto skvělé obchodní prostory. Objevte místo, kde může vaše podnikání růst a prosperovat. Těšíme se na vaši návštěvu!

Kontaktujte mě:

Jíří Zeman, realitní poradce



Máte dotazy? Kontaktujte nás!


CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Po stisknutí tlačítka „Odeslat“ Vás bude kontaktovat náš realitní poradce, aby s Vámi probral veškeré podrobnosti aby co nejlépe vyhodnotili Vaši situaci a dobře Vám poradil. Jsme na Vaší straně!
Více o našich službách

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.


Kategorie: Realitní trh

Datum zveřejnění: 21.05.2024