Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Motol: Klidné bydlení v srdci Prahy 5

Motol: Klidné bydlení v srdci Prahy 5

Starý Motol

"Starý Motol" je historická část pražské čtvrti Motol s kořeny sahajícími až do středověku. Původně malá vesnička se postupně rozrostla a dnes je součástí moderní metropole. Starý Motol si však stále zachovává své kouzlo, které připomíná časy dávno minulé.

Co nabízí Motol dnes?

Dnešní Motol je ideálním místem pro rodiny i jednotlivce hledající klidné bydlení s výbornou dostupností do centra Prahy.

Lokalita je dobře propojena městskou hromadnou dopravou, ať už se jedná o metro (linka A nemocnice Motol), tramvaje nebo autobusy.

V Motole najdete širokou škálu služeb a vybavenosti. Od škol, školek, obchodů ale také Fakultní nemocnici Motol, která je jednou z největších a nejmodernějších nemocnic v České republice.

Tip: Přečtěte si ,jaké byty najdete na Stodůlkách.

Volný čas v Motole

Motol nabízí nespočet aktivit pro trávení volného času sólo nebo se svou rodinu.  Milovníci přírody ocení blízkost Prokopského údolí, které je ideálním místem na procházky nebo přírodní park Košíře – Motol.  Hlavním lákadlem parku je tabulová hora Vidoule nebo Motolský potok, který protéká územím parku.

A určitě nesmíme zapomenout na Motolský rybník - přírodní koupaliště, které je vhodné pro děti. Není totiž hluboké a má písčité dno.

 Rozhodnout se prodat nemovitost v Motole může být těžké, pokud nevíte, jak na to. Známe Motol jako své boty a rádi vám pomůžeme s prodejem vaší nemovitosti, abyste dosáhli co nejlepší ceny.

Tip: Hledáte bydlení v Praze 5? Podívejte se, kde máme naplánované prohlídky.

Přemýšlíte o prodeji své nemovitosti? Kontaktujte nás. Jsme tu pro vás, abychom vám usnadnili celý proces a zajistili, že budete maximálně spokojeni.

 

m2 (celé číslo bez mezer)

CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Po stisknutí tlačítka „Odeslat“ Vás bude kontaktovat náš realitní poradce, aby s Vámi probral veškeré podrobnosti aby co nejlépe vyhodnotili Vaši situaci a dobře Vám poradil. Jsme na Vaší straně!
Více o našich službách

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.


Kategorie: Realitní trh

Datum zveřejnění: 27.08.2024