Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Jinonice: oblíbená čtvrť, která má co nabídnout

Jinonice: oblíbená čtvrť, která má co nabídnout

Jinonice jsou místem, které již od prvního pohledu převyšuje standard jiných čtvrtí. Ostatně, jsou to právě Jinonice, které leží na kopcovitém terénu, díky čemuž jsou obklopené krásami jako je Děvín nebo Vidoule.

A že je kolem Jinonic krás opravdu mnoho dosvědčují i oblasti jako například přírodní park Košíře-Motol. Součástí parku jsou rovněž tři významné přírodní památky - Vidoule, Motolský ordovik a Kalvárie v Motole.

Tip: Přečtěte si, jaké byty najdete v Nových Butovicích

Přírodní unikáty, které jinde nenajdete

Jinonice nejsou pouze vilovou čtvrtí, kde můžete najít zajímavé bydlení, ale nabízí celou řadu přírodních unikátů.

Jsou to totiž právě Jinonice, kde se nachází jedno z nejvýznamnějších nalezišť zkamenělin na světě (Kováčovic mez nebo Kančí lom).

Třešničkou na pomyslném dortu Jinonic je pak vyhaslá sopka, na jejímž vrcholku objevíte vyhlídku Hemrovy skály.

Tip: Jaké typy bytů můžete najít na Stodůlkách? Čtěte. 

Jinonice a okolí

V bezprostřední blízkosti Jinonic leží místní část Butovice, která nabízí krásný pohled na románský kostel sv. Vavřince či jiné skvosty, o kterých jsme se již zmínili v článku Jaké byty najdeme v Nových Butovicích.

Pokud vás však naplňuje o něco víc tradiční ruch města, mohou být Stodůlky to pravé pro vás. Zdejší radnice velice dbá na atraktivitu místa a v průběhu roku pořádá celou řadu venkovních kulturních akcí.

Byty Botanica

Byty v rezidenčním projektu Botanica nabízí kromě  vysokého standardu a mnoha variant dispozic také systém hospodaření s recyklovanou (takzvanou šedou) vodou. Což v praxi znamená, že pro splachování WC je použita přečištěná voda z koupelen.

Tip: Zajímají Vás podrobnosti o bytech v Botanice? Kontaktujte nás.

V rámci ekologického hospodaření šel projekt ještě o kousek dál a svým vlastníkům nabízí i solární termické kolektory umístěné na střeše bytového domu, které slouží pro předehřev teplé vody.

Samozřejmostí rezidenční čtvrti Botanica je také suterén, v kterém jsou umístěné sklepy, parkování či technické zázemí domu.

 Nadchla vás lokalita Jinonic? Neváhejte se na nás obrátit! Velice rádi vám zodpovíme veškeré vaše dotazy, poradíme a doporučíme další kroky.

 



Máte dotazy? Kontaktujte nás!


CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Po stisknutí tlačítka „Odeslat“ Vás bude kontaktovat náš realitní poradce, aby s Vámi probral veškeré podrobnosti aby co nejlépe vyhodnotili Vaši situaci a dobře Vám poradil. Jsme na Vaší straně!
Více o našich službách

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.


Kategorie: Realitní trh

Datum zveřejnění: 03.07.2024