Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Jaké byty najdeme v Nových Butovicích?

Jaké byty najdeme v Nových Butovicích?

Jaké jsou Nové Butovice

Nové Butovice se vyznačují přátelskou, ale dynamickou atmosférou. V okolí se nachází Butky park, ideální místo pro relaxaci a sportovní aktivity, Galerie Butovice jako příjemné a nepřeplněné centrum nákupů, kulturních i společenských akcí. A po ruce je i Prokopské údolí nebo řada cyklostezek.

Historie Nových Butovic: od osady k moderní čtvrti

Historie Nových Butovic sahá hluboko do minulosti, kdy byly zemědělskou osadou v rámci historické Prahy. V průběhu let se oblast postupně rozrůstala a modernizovala.

První průmyslové podniky a rozvoj urbanizace zde probíhal už od 19. století, největší proměna ale nastala po druhé světové válce, kdy se zde masivně stavěly domy a rozšiřovala infrastruktura.

Tip: Co to je prodej pomocí tz. "moderní obálkové metody" 

V 70. letech vznikl projekt pro výstavby souboru sídlišť Jihozápadní Město . Od 1994 je Jihozápadní město přejmenováno na na Prahu 13 -  říkáme naše Třináctka. Nejdříve vznikalo  v letech 1979 - 1983 sídliště Stodůlky, následovaly Lužiny 1980 - 1986, Velká Ohrada 1988 - 1993 a Nové Butovice 1986 - 1993. 

Byty Nové Butovice

Na Třináctce se poměrně často setkáte  s  bytem s dlouhou úzkou chodbou. Takový byt má podlahovou plochu přibližně 73 m2 (bez lodžie a sklepa) a obvykle je v panelových domech, kde jsou na jednom podlaží jen 2 byty.

Příklad:

V bytových domech, kde jsou na jednom podlaží tři byty, je obvykle prostřední byt o dispozici 2+kk, nemá balkon ani lodžii, jeho podlahová plocha bývá 43 m2 a náleží k němu sklep.

Příklad: 

Sousední 2 byty jsou třípokojové se sklepem a lodžií, mívají podlahovou plochu 75 m2 a charakteristická je pro ně čtvercová předsíň.

Příklad: 

Tip: Zjistěte, jaké další byty najdete na Stodůlkách. 

Rozhodně Nové Butovice stojí za to, a protože lokalitu známe jako své boty a používáme moderní způsoby prodeje, jako je např. moderní obálková metoda, dokážeme vaši nemovitost prodat výhodně a  rychle. 

 

Přemýšlíte za kolik můžete prodat svůj byt v Nových Butovicích? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poradíme.

m2 (celé číslo bez mezer)



CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.



Datum zveřejnění: 26.06.2024